top of page

Handelshuset

Get in Touch
Subscribe Form

Thanks for subscribing!

Handelshuset

Velkommen til vår italiensk inspirerte restaurant, etablert i 2017 og beliggende i et av Drøbaks eldste bygg fra ca 1600 tallet midt på torget. 

 

Nyt vår sjarmerende atmosfære, stor uteservering og en livlig bar på kveldstid. Utforsk smakene av Italia gjennom våre deilige retter laget med lidenskap og nøye utvalgte ingredienser. La oss skape minner sammen over en uforglemmelig matopplevelse. Buon appetito!

making pasta

Vil du jobbe med oss?

Just a Slice

Vi søker alltid flere ansatte som kan berike vårt vinner team!

Vi søker en engasjert og vennlig servitør til å bli en del av vårt dynamiske team. Du vil være vert for våre gjester med et smil, ta imot bestillinger, og sørge for en opplevelse av høy kvalitet. Erfaring i servering er en fordel, men ikke påkrevd. 

Gode kommunikasjonsevner, positiv holdning og evnen til å jobbe i et travelt miljø er viktige kvaliteter vi verdsetter. Hvis du har lidenskap for god service og ønsker å være en del av vårt fellesskap, ser vi frem til å høre fra deg. 

 

Vi søker en dyktig og kreativ kokk til å berike vårt kjøkken. Som kokk vil du være ansvarlig for forberedelse av deilige retter med fokus på italiensk mat. Erfaring i tilberedning av italienske retter er en fordel, men ikke nødvendig. Vi verdsetter entusiasme, kreativitet og evnen til å jobbe godt i et team. Hvis du har lidenskap for matlaging og ønsker å være en del av vårt kjøkkenteam, ser vi frem til å motta din søknad

bottom of page